Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، سید اسماعیل مقدس‌پور، در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: طرح حذف دفاتر درمانی از مهر ماه سال ۱۳۹۷ با اجرای طرح تولید نسخه الکترونیک در آذربایجان شرقی شروع شده است که در این طرح پزشکان طرف قرارداد با ثبت نام در سامانه و دریافت کلمه عبور می‌توانند نسخه دارویی و پاراکلینیک تجویزی برای بیماران را فقط با رویت بیمار و اخذ کد ملی در سیستم تولید نسخه الکترونیک و بدون ثبت در دفترچه درمانی تجویز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: بیمه شدگان نیز می‌توانند با مراجعه به تمامی داروخانه‌ها و مراکز پاراکلینیک سطح استان یا کشور و ارائه کد ملی نسبت به اخذ خدمات اقدام کنند.  

مقدس‌پور عنوان کرد: عدم چاپ دفاتر درمانی، جلوگیری از بروز اشتباهات در نسخه نویسی، جلوگیری از تجویز و مصرف بی‌رویه دارو، امکان تهیه و تکمیل داروهای تجویزی در یک نسخه از چند داروخانه و امکان استحقاق‌ سنجی از طریق سیستم و به صورت غیر حضوری از جمله مزایای این طرح هستند.  

وی در خصوص نحوه اجرای این طرح عنوان کرد: حذف دفترچه درمانی با شروع طرح تولید نسخه الکترونیک و نیز افزایش خدمات غیرحضوری از جمله حذف فرایند تمدید اعتبار و جایگزینی‌ سامانه استحقاق درمان شروع شده و تمامی بیمه شدگان سازمان می‌توانند بدون دریافت دفترچه کاغذی و ارائه کد ملی نسبت به دریافت کلیه خدمات درمانی اقدام کنند.  

مقدس پور صرفه‌جویی در مصرف کاغذ، جلوگیری از هدر رفته زمان و هزینه‌های بیمه شده، مدیریت خرید خدمات از فراهم کنندگان خدمات، مدیریت مصرف و اخذ خدمات توسط بیمه شدگان، اجرای میز خدمت الکترونیکی، اجرای گایدلاین‌های وزارت بهداشت به صورت سیستمیک را از جمله دلایل برای اجرای طرح حذف تدریجی دفاتر درمان عنوان کرد.  

مدیر درمان تامین اجتماعی آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: نسخه الکترونیک با برگزاری دوره‌های آموزشی با طرف‌های قرارداد در چندین نوبت و شروع ثبت نام آغاز شده و علیرغم مشکلات زیرساختی سخت افزاری و نرم افزاری موجود از جمله لزوم استفاده از کامپیوتر و دسترسی به اینترنت در تمامی مطب‌ها، تاکنون توانسته‌ایم بیش از ۴۰ درصد از نسخه تولیدی در استان را زیر پوشش این طرح ببریم.  

وی در خصوص استحقاق درمان نیز گفت: این سازمان با نزدیک به پنج روش دسترسی تحت وب و اینترنت موبایل امکان استحقاق سنجی را برای طرف‌های قرارداد و بیمه‌شدگان فراهم کرده است که لزوم تعامل و همکاری فراهم کنندگان خدمات در بخش دولت و دانشگاهی خصوصی را می‌طلبد.  

مقدس پور تصریح کرد: اهمیت اجرای این طرح‌ها به طور کلی، اجرای طرح دولت الکترونیک و تحقق خدمات غیر حضوری در سازمان است که در نهایت رضایت مشتریان سازمان را فراهم خواهد کرد، همچنین از مشوق‌های اجرای این طرح می‌توان به پرداخت نقدی ۶۰ درصد صورتحساب روزانه نسخه الکترونیک تولیدی توسط پزشکان اشاره کرد.  

کد خبر 518955 برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی استان آذربایجان شرقی نسخه‌نویسی الکترونیک

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی استان آذربایجان شرقی نسخه نویسی الکترونیک نسخه الکترونیک بیمه شدگان مقدس پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۷۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مشهد گفت: در راستای حمایت از هنرمندان صنایع دستی و با پیگیری انجام شده، بیمه تامین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد تایید و تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی خراسان رضوی، حسین امیرکلالی اظهارداشت: در راستای تکالیف ماموریتی و ایجاد انگیزه و حمایت از هنرمندان صنایع دستی مشهد، با پیگیری صورت پذیرفته و تنظیم لیست متقاضیان جدید بیمه تامین اجتماعی در حوزه صنایع دستی ، تعداد 109 نفر متقاضی جدید از هنرمندان فعال صنایع دستی مشهد به افراد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی اضافه شده و در مجموع بیش از 1300 هنرمند صنایع دستی در مشهد از بیمه تامین اجتماعی برخوردار شدند.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مشهد ادامه داد: نظر به ابلاغ دستورالعمل وزارتخانه در سال 1402 و با عنایت به دستور ریاست جمهوری و موافقت سازمان برنامه و بودجه در خصوص بیمه کردن افراد جدید از شاغلان صنایع دستی شناسه دار و در اجرای قانون حمایت از هنرمندان ، استادکاران و فعالان صنایع دستی، تعداد 286 نفر متقاضی جدید در استان خراسان رضوی مورد تایید وزارتخانه و سازمان تامین اجتماعی قرار گرفتند که از این تعداد 109 نفر از هنرمندان مشهد هستند.

وی تصریح کرد: خوشبختانه با پیگیری و اطلاع رسانی خوبی که در مشهد مقدس انجام شد، شاهد افزایش تعداد هنرمندان بیمه شده در سطح شهرستان بودیم.

امیرکلالی  یادآور شد: متقاضیان معرفی شده پس از تکمیل مدارک از جمله ارائه کارت مهارت فنی و حرفه ای، معتبر بودن پروانه فعالیت و سایر شرایط ابلاغ شده قانونی می‌توانند تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی در قالب بیمه قالیبافان و شاغلان صنایع دستی قرار گیرند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی
  • تامین ۱۳۷۹ دستگاه برای ثبت الکترونیک آرا در قائمشهر
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • ۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • اجرای ۵۷ عنوان برنامه امدادی ، درمانی و بشردوستانه در فارس
  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌