Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-09@06:17:04 GMT

همه آنچه باید از «حذف دفترچه بیمه» بدانید

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۰۲۱۳۷

همه آنچه باید از «حذف دفترچه بیمه» بدانید

خبرگزاری آریا - همزمان با اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک و توسعه خدمات غیرحضوری، سازمان تامین اجتماعی از ابتدای اسفندماه پروژه حذف دفترچه بیمه درمان کاغذی را آغاز کرد. به این ترتیب مراجعه به پزشک و مراکز درمانی و احراز هویت بیمه شدگان از این پس با ارائه کارت ملی، شناسنامه و یا جلد دفترچه بیمه امکان پذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همزمان با اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک و توسعه خدمات غیرحضوری، سازمان تامین اجتماعی از ابتدای اسفندماه پروژه حذف دفترچه بیمه درمان کاغذی را آغاز کرد. به این ترتیب مراجعه به پزشک و مراکز درمانی و احراز هویت بیمه شدگان از این پس با ارائه کارت ملی، شناسنامه و یا جلد دفترچه بیمه امکان پذیر است.
طرح حذف دفترچه های بیمه کاغذی و نسخه الکترونیک دو طرح جداگانه هستند که به موازات یکدیگر پیش می‌روند و هردو یک هدف را دنبال می کنند. سازمان تامین اجتماعی از ابتدای اسفند با توقف تولید دفترچه های جدید کاغذی، گام مهمی را به سمت اجرای نسخه نویسی الکترونیک و تشکیل پرونده الکترونیک سلامت ایرانیان برداشته است. بیمه سلامت ایرانیان نیز اعلام کرده است که در آینده نزدیک، دفترچه های درمانی خود را حذف خواهد کرد.
بدون دفترچه، چطور نسخه بگیریم؟
دفترچه های قبلی همچنان معتبرند و دارندگان می توانند تا آخرین برگ از آنها استفاده کنند، اما از این پس ارائه خدمات بدون دفترچه بیمه نیز میسر است. بر این اساس، پزشک می‌تواند یا از نسخه نویسی الکترونیک استفاده کند و یا در سربرگ خودش نسخه بنویسد. با این روش، بیمه شده در همه مراکز درمانی می تواند خدمات خود را با پوشش تامین اجتماعی دریافت کند.
مدارک لازم برای احراز هویت بیمه شدگان هنگام مراجعه به پزشک
صفحه نخست دفترچه بیمه، شناسنامه یا کارت ملی از جمله مدارک لازم برای احراز هویت افراد بیمه شده است.
همچنین بیمه گران تکمیلی با دریافت اطلاعات بیمه شدگان، به زودی مراحل ارائه خدمات به بیمه شدگان را عملیاتی خواهد کرد.
نیاز به ثبت اطلاعات بیمه شدگان
با حذف دفترچه های کاغذی، بیمه شدگان باید اطلاعات خود را در سامانه eservices.tamin.ir ثبت کنند. ایجاد حساب کاربری و تکمیل مشخصات هویتی و درج شماره تلفن همراه (موبایل) در این سامانه الزامی است.
نحوه استعلام استحقاق درمان
تمامی بیمه‌شدگان و مستمری بگیران اصلی و تبعی قبل از مراجعه به مراکز درمانی می‌توانند نسبت به استعلام استحقاق درمان از طریق یکی از روش‌های زیر اقدام و از پوشش بیمه درمان خود اطمینان حاصل کنند:
روش اول: مراجعه به سایت medical.tamin.ir، ورود کدملی و مشاهده وضعیت پوشش بیمه درمان
روش دوم: شماره‌گیری #1420*
روش سوم: استفاده از اپلیکیشن موبایلی تامین اجتماعی
در مواردی که بیمه‌شده بر اساس نتایج دریافتی از روش‌های فوق یا اعلام مراکز درمانی، فاقد استحقاق درمان است، در صورت اعتراض می‌تواند موضوع را از طریق سامانه 1420 پیگیری کند. همچنین خلاصه سوابق درمانی بیمه شدگان در سامانه eservices.tamin.ir در پنجره (منوی) مخصوص بیمه شدگان قابل ملاحظه است.
پزشکان و سامانه نسخه نویسی الکترونیک
تمامی پزشکان می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه نسخه الکترونیک این سازمان (ep.tamin.ir) و دریافت نام کاربری، نسبت به نسخه نویسی الکترونیک اقدام کنند.
در صورت مراجعه بیمار به پزشک طرف قرارداد، پزشک پس از احراز هویت و ثبت شماره تلفن همراه (موبایل) متعلق به بیمار و انجام معاینه نسبت به ثبت خدمات پزشکی (اعم از انجام ویزیت، تجویز دارو و سایر خدمات تشخیصی و درمانی…) در سامانه نسخه الکترونیک اقدام می‌کند.
در صورت مراجعه بیمار به پزشک طرف قرارداد، چنانچه امکان استفاده از سامانه‌های الکترونیک به هر دلیل (قطع اینترنت، قطع سامانه نسخه‌نویسی و…) میسر نباشد، پزشک پس از احراز هویت بیمار با استفاده از کارت ملی‌/شناسنامه‌/دفترچه درمانی و استعلام برخورداری وی از استحقاق درمان (پوشش بیمه درمان)، نسبت به معاینه و تجویز در سرنسخه مخصوص مطب‌‌/مرکز درمانی (ترجیحا در قطعA5 ) اقدام ‌می‌ کند.
پزشکان غیرطرف قرارداد همانند پزشکان طرف قرارداد می‌توانند با اتصال به سامانه‌های الکترونیک سازمان یا سامانه‌های مورد استفاده خود، نسبت به نسخه‌نویسی الکترونیک اقدام کنند. در صورت عدم امکان استفاده از سامانه‌های الکترونیک به هر دلیل (قطع اینترنت، قطع سامانه نسخه‌نویسی و…)، پزشک می‌تواند دستور پزشکی را در سرنسخه مخصوص مطب‌/موسسه در یک برگ تجویز و تحویل بیمار کند.
در صورت عدم نسخه‌نویسی الکترونیک، بیمار می‌تواند نسخه کاغذی پزشک معالج را به داروخانه‌ها و یا موسسات پاراکلینیک طرف قرارداد ارائه کرده و خدمات مورد نیاز خود را دریافت کند.
موارد خاص
تمامی خدمات تشخیصی و درمانی تجویز شده توسط پزشک به صورت نسخه الکترونیک و یا کاغذی به استناد کدملی در پرونده سلامت شخص بیمه‌شده ثبت می‌شود، بنابراین استفاده از کدملی “غیر” و “من‌غیرحق” ضمن مغایرت با موازین حقوقی می‌تواند در روند تشخیص و درمان بیماری افراد ایجاد مشکل کند.
روش‌های استعلام استحقاق درمان (پوشش بیمه درمان) برای “بیماران خاص” همانند سایر بیمه‌شدگان است با این تفاوت که این بیماران در کد پیگیری و استعلام برخورداری از خدمات درمانی با پسوند “خاص” مشخص می‌شوند.
ارائه خدمات درمانی در بخش بستری در مواردی که “نوزاد” فاقد کدملی باشد تا زمان صدور شناسنامه و اختصاص کدملی به نوزاد (حداکثر تا یکماه پس از تولد) از طریق کدملی مادر امکان‌پذیر است.
تا اطلاع ثانوی احراز هویت بیمه شدگان اتباع بیگانه با استفاده از کد اختصاصی مندرج در جلد دفترچه درمانی (10 رقم اول شماره سریال دفترچه) صورت می‌گیرد، لذا ارائه “جلد دفترچه درمانی” برای برخورداری از خدمات تشخیصی و درمانی توسط اتباع ضروری است.
آن‌دسته از بیمه‌شدگان اتباع خارجی که جدیدالورود هستند، با ارائه شماره اختصاصی فراگیر(فیدا) می‌توانند از خدمات درمانی درتعهد سازمان بهره‌مند شوند.
ارائه خدمات تشخیصی و درمانی به بیماران اورژانسی منوط به دریافت استحقاق درمان نیست و در حین درمان این فرایند انجام می‌شود.
نسخه و دارو
در روش جدید، پزشک دارو را در سربرگ خود به همراه نام و نام خانوادگی و کدملی بیمار درج می کند. داروخانه نیز با استفاده از کد ملی بیمه شده، دارو را تحویل می دهد.
نحوه نسخه نویسی از سوی پزشکان می تواند به دو صورت الکترونیک و غیر الکترونیک باشد. نیز بر اساس بخشنامه ابلاغی سازمان تامین اجتماعی اینگونه خواهد بود:
در نسخه‌نویسی الکترونیک، پزشک پس از احراز هویت و ثبت شماره تلفن همراه متعلق به بیمار و انجام معاینه نسبت به ثبت خدمات پزشکی (اعم از انجام ویزیت، تجویز دارو و سایر خدمات تشخیصی و درمانی…) در سامانه نسخه الکترونیک اقدام می‌کند. در این صورت حق‌الزحمه پزشک معالج طرف قرارداد برابر ضوابط مربوطه و به صورت بر خط توسط این سازمان پرداخت خواهد شد.
‌در نسخه‌نویسی غیرالکترونیک، پزشک پس از احراز هویت بیمار با استفاده از کارت ملی، شناسنامه، دفترچه درمانی و استعلام برخورداری وی از استحقاق درمان (پوشش بیمه درمان)، نسبت به معاینه و تجویز در سرنسخه مخصوص مطب‌‌ یا مرکز درمانی اقدام ‌می‌کند.
ثبت مشخصات هویتی بیمار شامل نام و نام خانوادگی، شماره کدملی، تاریخ ویزیت بیمار و ثبت کد پیگیری استحقاق درمان (پوشش بیمه درمان) بر روی سرنسخه پزشک‌ یا مرکز درمانی الزامی است.
پزشکان غیرطرف قرارداد همانند پزشکان طرف قرارداد نیز می‌توانند با اتصال به سامانه‌های الکترونیک سازمان یا سامانه‌های مورد استفاده خود، نسبت به نسخه‌نویسی الکترونیک اقدام کنند.
روابط عمومی بیمه آسماری

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: خدمات تشخیصی و درمانی سامانه های الکترونیک سازمان تامین اجتماعی نسخه نویسی الکترونیک الکترونیک اقدام پوشش بیمه درمان نسخه الکترونیک استحقاق درمان دفترچه درمانی مراکز درمانی سامانه نسخه طرف قرارداد دفترچه بیمه جلد دفترچه حذف دفترچه کارت ملی بیمه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۲۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندرومی که باعث ناباروری مردان می‌شود

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سندرم کلاین فلتر یک اختلال ژنتیکی است که در آن مردان متولد شده یک کروموزوم X اضافی در کد ژنتیکی خود دارند. اکثر مردان دارای ۴۶ کروموزوم (بسته های DNA) هستند. این شامل یک کپی از یک کروموزوم X و یک نسخه از یک کروموزوم Y (۴۶، XY) است. افراد مبتلا به سندرم کلاین فلتر در مجموع دارای ۴۷ کروموزوم (۴۷، XXY) هستند.

بیشتر بخوانید: بررسی میزان موفقیت درمان ناباروری با IVF در ایران

سندرم کلاین فلتر یک بیماری مادرزادی است. یعنی شما با آن متولد شده اید. علائم از فردی به فرد دیگر به طور قابل توجهی متفاوت است. ممکن است در اوایل زندگی تشخیص داده شود. اما بسیاری از مردم حتی نمی دانند که تا بزرگسالی به این بیماری مبتلا هستند، زمانی که علائمی مانند ناباروری ظاهر می شود.

سندرم کلاین فلتر چقدر شایع است؟

سندرم کلاین فلتر نسبتاً شایع است و در حدود ۱ نفر از هر ۶۰۰ نفر مذکر رخ می دهد. اما بسیاری از افراد (برخی از کارشناسان می گویند ۷۰٪ تا ۸۰٪) احتمالاً نمی دانند که به این بیماری مبتلا هستند.


علائم سندرم کلاین فلتر چیست؟

علائم سندرم کلاین فلتر از نظر شدت متفاوت است. برخی از افراد چندین علامت دارند، در حالی که برخی دیگر علائم واضحی ندارند. دو نوع علائم کلی وجود دارد: فیزیکی و عصبی.

علائم فیزیکی سندرم کلاین فلتر

علائم فیزیکی سندرم کلاین فلتر بر بدن شما و نحوه عملکرد آن تأثیر می گذارد. این علائم ممکن است شامل موارد زیر باشد:

آلت تناسلی کوچکتر

بیضه های رشد نکرده

تناسب بدن غیر معمول (مانند قد بلند یا داشتن پاهای بلند و تنه کوتاه).

کف پای صاف

سینوستوز رادیوولنار (زمانی که یک ارتباط غیرطبیعی بین دو استخوان اصلی در ساعد شما وجود دارد).

نارسایی بیضه (عدم تولید تستوسترون یا اسپرم کافی)

افزایش بافت پستان (ژنیکوماستی) در نوجوانی یا بزرگسالی

افزایش خطر لخته شدن خون

استخوان‌های ضعیف‌تر یا خطر بیشتر شکستگی (به نام استئوپنی یا پوکی استخوان در بزرگسالی)

افراد مبتلا به سندرم کلاین فلتر نیز معمولاً ناباروری را تجربه می کنند، به این معنی که توانایی تولید اسپرم را از دست می دهند.

اگر کلاین فلتر دارید، باید به متخصص باروری مراجعه کنید. اگر پزشک شما اسپرم پیدا کند، ممکن است بتواند آن را جمع آوری و منجمد کند تا در آینده بخواهید بچه های بیولوژیکی داشته باشید. آنها می توانند به شما بگویند که آیا حفظ باروری گزینه ای برای شماست یا خیر.

علائم عصبی سندرم کلاین فلتر

علائم عصبی مواردی مانند مسائل رفتاری، تفاوت های یادگیری یا شرایط سلامت روان را توصیف می کند. این علائم ممکن است شامل موارد زیر باشد:

افسردگی

اضطراب

مسائل اجتماعی، عاطفی یا رفتاری

رفتارهای تکانشی

تفاوت های یادگیری مانند خواندن و چالش های زبان

اختلال کمبود توجه/بیش فعالی (ADHD)

تاخیر در گفتار

علت سندرم کلاین فلتر چیست؟

سندرم کلاین فلتر زمانی رخ می دهد که یک کروموزوم X اضافی در کد ژنتیکی شما وجود داشته باشد. این تغییر قبل از تولد اتفاق می افتد و می تواند به روش های مختلف اتفاق بیفتد:

سلول ها در مراحل اولیه رشد جنین به اشتباه تقسیم می شوند. متخصصان این وضعیت را سندرم Klinefelter می نامند. (زمانی رخ می دهد که برخی - اما نه همه - سلول های شما یک کروموزوم X اضافی داشته باشند.)


عوارض سندرم کلاین فلتر چیست؟

افراد مبتلا به سندرم کلاین فلتر در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به برخی از سندرم های متابولیک هستند مانند:

چاقی (شاخص توده بدنی بیشتر از ۳۰)

فشار خون بالا

دیابت نوع ۲

کلسترول بالا

تری گلیسیرید بالا (نوعی چربی در خون)

علاوه بر این، افراد مبتلا به سندرم کلاین فلتر بیشتر در معرض ابتلا به موارد زیر هستند:

ژنیکوماستی

سرطان پستان

لرزش

پوکی استخوان (استخوان های ضعیف)

بیماری های خود ایمنی (از جمله دیابت نوع ۱، بیماری تیروئید، لوپوس و آرتریت روماتوئید)

اختلالات تشنجی

تفاوت های یادگیری (به ویژه مهارت های زبانی)

سندرم کلاین فلتر چگونه تشخیص داده می شود؟

پزشک ممکن است سندرم کلاین فلتر را در موارد زیر تشخیص دهند:

رشد جنین: پزشک اغلب جنین را برای سندرم کلاین فلتر آزمایش نمی کند. اگر او این بیماری را تشخیص دهد، معمولاً هنگام انجام آزمایش های ژنتیکی (مانند نمونه برداری از پرزهای کوریونی یا آمنیوسنتز ) دیگر تشخیص داده می شود.

دوران کودکی یا نوجوانی: اگر در این سال‌ها متوجه رشد یا تکامل غیر معمول (مربوط به بلوغ) شود، ممکن است یک پزشک آزمایش را توصیه کند.

بزرگسالی: در صورت داشتن تستوسترون پایین یا مشکلات باروری (مشکل در بارداری با همسرتان) ممکن است پزشک شما برای Klinefelter آزمایش انجام دهد.

چه آزمایشاتی می تواند به تشخیص سندرم کلاین فلتر کمک کند؟

هدف از آزمایش تشخیص و شناسایی یک کروموزوم X اضافی است. رایج ترین راه برای انجام این کار، آزمایش کاریوتایپ است که یک آزمایش خون است که تعداد و انواع کروموزوم های موجود را به پزشک نشان می دهد. پزشک می تواند از کاریوتایپ در کودکان، بزرگسالان و حتی در جنین ها قبل از تولد استفاده کند.

پزشک آزمایش عصبی روانشناختی را برای کودکان مبتلا به سندرم کلاین فلتر توصیه می کند. بهتر است آنها را در زمان تشخیص و دوباره هر چند سال یکبار آزمایش کنید. این کار می تواند به شناسایی هر گونه چالش یادگیری کمک کند و مربیان را در مورد چگونگی کمک به موفقیت فرزندتان راهنمایی کند.


پزشکان چگونه سندرم کلاین فلتر را درمان می کنند؟

افراد مبتلا به سندرم کلاین فلتر با آن متولد می شوند. چون بخشی از کد ژنتیکی آنها است، نمی توانند آن را درمان کنند اما می توانند علائم خود را با روش های درمانی مختلف و راهنمایی پزشک خود مدیریت کنند.

درمان های سندرم کلاین فلتر ممکن است شامل موارد زیر باشد:

جایگزینی هورمون

جراحی که برای افراد مبتلا به این بیماری نادر است

افراد مبتلا به سندرم کلاین فلتر معمولا تستوسترون کمتری نسبت به افراد بدون این بیماری دارند. برخی به هیچ وجه بلوغ را تجربه نمی کنند، در حالی که برخی دیگر آن را تجربه می کنند اما سپس متوقف می شود یا پسرفت می کنند. این به این دلیل اتفاق می‌افتد که بیضه‌ها معمولاً در سندرم کلاین فلتر «از کار می‌افتند» که باعث می‌شود آن‌ها نتوانند تستوسترون و اسپرم بسازند. جایگزینی هورمون تستوسترون می تواند به کاهش برخی از علائم این بیماری کمک کند.

پزشکان معمولاً تزریق تستوسترون را در کودکان و نوجوانان توصیه می کنند. بزرگسالان ممکن است انواع دیگری از درمان را دریافت کنند، از جمله:

ژل تستوسترون
پچ تستوسترون
درمان زیر پوستی تستوسترون

اهداف درمان جایگزینی هورمون عبارتند از:

استخوان های قوی تر

موهای بیشتر بدن و صورت

صدای عمیق تر

عضلات قوی تر

بهبود خلق و خو، خودانگاره و سلامت روان کلی

افزایش میل جنسی

اگر سندرم کلاین فلتر دارید، می توانید از انواع مختلف درمان بهره مند شوید. به عنوان بخشی از درمان، ممکن است موارد زیر را دریافت کنید:

مراجعه به آسیب شناسان گفتار زبان (SLPs) برای کمک به رشد گفتار

فیزیوتراپی برای کمک به عضله سازی

مراجعه به کاردرمانگران برای کمک به بهبود مهارت های حرکتی و هماهنگی

مراجعه به درمانگران عاطفی، رفتاری و خانواده برای حمایت روانی

کودکان مبتلا به سندرم کلاین فلتر ممکن است نیاز به تغییراتی در کلاس های درس یا محیط های آموزشی خود داشته باشند. اگر فرزند شما این شرایط را داشته باشد، ممکن است واجد شرایط دریافت کمک ویژه در مدرسه باشد تا دروس را به گونه ای تطبیق دهد که برای او مفید باشد.

عمل جراحی

در حدود نیمی از نوجوانان AMAB بافت اضافی سینه ایجاد می شود اما در افراد مبتلا به سندرم کلاین فلتر، بافت اضافی سینه بیشتر باقی می ماند. اگر بافت اضافی سینه شما را آزار می دهد، پزشک ممکن است جراحی ژنیکوماستی را برای برداشتن بافت اضافی توصیه کند. اکثر پزشکان توصیه می کنند برای انجام این روش تا بزرگسالی صبر کنید.


آیا سندرم کلاین فلتر قابل پیشگیری است؟

شما نمی توانید از سندرم کلاین فلتر جلوگیری کنید زیرا این یک تغییر تصادفی در کد ژنتیکی شما است و قبل از تولد اتفاق می افتد. شما نمی توانید این شرایط را به فرزندتان منتقل کنید و والدین هیچ کاری نمی توانند انجام دهند تا فرزندشان را از ابتلا به سندرم کلاین فلتر باز دارد.

اگر سندرم کلاین فلتر داشته باشم چه انتظاری می توانم داشته باشم؟

اگر شما یا فرزندتان مبتلا به سندرم کلاین فلتر هستید، مهم است که به محض دریافت تشخیص، با یک مشاور ژنتیک ملاقات کنید. یک متخصص غدد همچنین می تواند در مورد زمان شروع جایگزینی تستوسترون صحبت کند. از آنجایی که علائم از فردی به فرد دیگر بسیار متفاوت است، درمان شما ممکن است مانند فرد دیگری که این بیماری را دارد، نباشد. اما با کمک پزشک، می‌توانید برنامه‌ای داشته باشید که برای شما کارآمد باشد.

یک فرد مبتلا به سندرم کلاین فلتر چقدر می تواند زندگی کند؟

افرادی که سندرم کلاین فلتر دارند امید به زندگی طبیعی دارند. درمان می تواند به افراد مبتلا به این بیماری کمک کند تا زندگی کامل، شاد و سالمی داشته باشند.


چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنم؟

اگر پدر و مادر هستید، اگر متوجه تاخیر در رشد شدید، یک قرار ملاقات با پزشک اطفال فرزندتان داشته باشید. به عنوان مثال، ممکن است کودک شما بیشتر از همسالان خود بخزد، راه برود یا صحبت کند. اگر فرزندتان نوجوان است، به دنبال علائم فیزیکی مانند پاهای بلند، نیم تنه کوتاه یا قد بلندتر از حد متوسط یا علائم دیگر مانند انرژی کم، مشکلات رفتاری یا چالش های یادگیری باشید.

پزشک اطفال می تواند فرزند شما را معاینه کند و در مورد علائم او بپرسد. آنها ممکن است آزمایشاتی را برای تعیین اینکه آیا فرزند شما سندرم کلاین فلتر یا سایر شرایط ژنتیکی دارد انجام دهند.

اگر بزرگسال مبتلا به سندرم کلاین فلتر هستید، در صورت مشاهده علائم جدید یا تغییر در علائم موجود، به پزشک خود اطلاع دهید. از آنجایی که افراد مبتلا به سندرم کلاین فلتر بیشتر مستعد ابتلا به برخی شرایط سلامتی هستند، مهم است که معاینات روتین را با پزشک انجام دهید.

منبع:

کد خبر: 1229889 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • آنچه باید درباره آسم بدانیم/ از باورهای غلط تا راه‌های درمان
  • سندرومی که باعث ناباروری مردان می‌شود
  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • نسخه درمانی بوعلی سینا برای درمان گرفتگی رگ های قلب + فیلم
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص