Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل بیمه سلامت گلستان گفت: با هدف گسترش خدمات الکترونیکی، دفترچه‌های درمانی افراد تحت پوشش از اول اردیبهشت ماه به صورت تدریجی حذف می‌شود. - اخبار استانها -

مهرداد کمانگری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گرگان اظهار داشت: از اردیبهشت ماه امسال در گلستان همزمان با سراسر کشور دفترچه‌های درمانی بیمه سلامت به صورت تدریجی حذف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: طبق بند ج تبصره 17 قانون بودجه سالجاری سازمان‌های بیمه‌گر مکلف هستند از طریق به‌روزرسانی پایگاه برخط اطلاعات بیمه شدگان نسبت به جایگزینی ابزارهای الکترونیک به جای دفاتر بیمه درمانی کاغذی فعلی اقدام کنند.

مدیرکل بیمه سلامت استان اضافه کرد: سازمان تامین اجتماعی نیز از ابتدای اسفند ماه فرآیند حذف دفترچه را کلید زده اما بیمه سلامت به صورت تدریجی از اول اردیبهشت این کار را آغاز خواهد می‌کند.

وی با اشاره به اینکه از تیر ماه پارسال، بیمه سلامت استان تمهیدات لازم را برای ایجاد بستر الکترونیک در موسسه‌های بخش خصوصی استان فراهم کرده است، گفت: موسسه‌هایی که بر این اساس اسناد خود را به صورت الکترونیک به این اداره کل ارسال کردند، مشمول مشوق‌هایی برای پرداخت هزینه‌های درمانی از سوی این اداره کل شدند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران: 90 درصد هزینه‌های بستری بیماران پرداخت می‌شودمشارکت 60 درصد پزشکان گلستانی در طرح نسخه‌نویسی الکترونیک/ دفترچه‌های بیمه سلامت از اردیبهشت 1400 حذف می‌شودتمام مراکز طرف قرارداد بیمه سلامت استان بوشهر خدمات را به صورت الکترونیکی انجام می‌دهند

وی بیان داشت: همه موسسه‌های درمانی طرف قرارداد به سامانه‌های استحقاق سنجی، نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک این سازمان متصل هستند و در گام نخست چاپ و صدور دفترچه یکی از صندوق‌های 5 گانه این سازمان به نام صندوق بیمه سلامت همگانی از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری متوقف خواهد شد.

کمانگری توضیح داد: برای افرادی که نسخه‌های دفترچه بیمه آنان به اتمام رسیده، این امکان در مراکز طرف قرارداد فراهم است که به صورت الکترونیکی خدمات بیمه‌ای خود را با ارائه کارت ملی و یا جلد دفترچه که حاوی مشخصات بیمه‌ای باشد، دریافت کنند.

وی افزود: موسسه درمانی طرف قرارداد ضمن ثبت نسخه الکترونیک و ارائه کد رهگیری به بیمه شده، این امکان را فراهم می‌کند که بیمه شده خدمات دارویی و سایر خدمات پاراکلینیک خود را بدون نسخه کاغذی دفاتر بیمه درمانی، به صورت الکترونیکی دریافت کند.

به گفته وی طبق جدول زمانبندی، حذف تدریجی کاربرد دفاتر بیمه صندوق روستائیان از خرداد ماه و سایر صندوق‌های بیمه‌ای نیز از ابتدای تیر ماه اجرایی می‌شود.

وی تصریح کرد : از اردیبهشت ماه سالجاری نیز ارائه خدمات بدون دفترچه بیمه درمانی کاغذی فعلی در بیمارستان‌های دولتی نیز آغاز می‌شود.

انتهای پیام/581/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صورت الکترونیک اردیبهشت ماه طرف قرارداد بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۶۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا حسین‌نژاد بعدازظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران در اردبیل به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج اظهار کرد: از سال ۷۵ کمیته امداد به عنوان سازمان بیمه‌گر، پایه درمانی حمایت خود را از مددجویان تحت حمایت آغاز کرد و تا ابتدای سال ۹۸ این فعالیت‌ها را شاهد بودیم.

وی این نهاد را آغازگر طرح پزشک خانواده دانست و خاطرنشان کرد: کمیته امداد سال‌های متمادی به عنوان سازمان بیمه‌گر، طرح پزشک خانواده را اجرا کرد تا در سال‌های بعد سایر سازمان‌های بیمه‌گر از این طرح، الگو برداری کرده و طرح پزشک خانواده را گسترش دادند و از سال ۹۸ بیمه پایه درمانی مددجویان به بیمه سلامت واگذار شد.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: کمیته امداد به عنوان بیمه مکمل هزینه‌های درمانی مددجویان اعم از ویزیت، معاینه سرپایی، خدمات پاراکلینیک، رادیوتراپی، شیمی درمانی، هزینه‌های دارویی و... را پرداخت می‌کند و حتی برای بیماران سرطانی هزینه ایاب و ذهاب و اسکان را نیز مساعدت می‌کند.

حسین نژاد گستردگی خدمات بیمه مکمل کمیته امداد را یادآور شد و بیان کرد: سرانه پرداختی بیمه در سال جدید افزایش یافته و تلاش ما بر این است تا مددجویان تحت حمایت را به اشکال مختلف مساعدت کنیم.

وی افزود: یک هزارو ۳۲۰ نفر از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد جزو بیماران صعب‌العلاج و خاص هستند که کمیته امداد تلاش می‌کند هزینه این بیماران صعب‌العلاج سرطانی و زمین‌گیر را که سنگین است، پرداخت کند.

حسین نژاد اعلام کرد: کمیته امداد استان اردبیل در حال حاضر یک هزار و ۲۱۵ نفر از بیماران صعب‌العلاج و ۱۰۵ نفر از بیماران خاص را مورد حمایت و مساعدت‌های همه‌جانبه قرار داده است.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل بیان کرد: با مصوبه مجلس مددجویان کمیته امداد که از طریق سیستم ارجاع درمانی به بیمارستان دولتی معرفی می‌شوند، هزینه‌های بستری آنها نیز رایگان محاسبه می شود.

حسین نژاد گفت: در سال گذشته از بابت هزینه‌های درمانی و فرانشیز این تعداد از بیماران یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان پرداختی انجام دادیم که این پرداختی‌ها با اولویت بیماران سرطانی و صعب‌العلاج بوده است.

کد خبر 6100798

دیگر خبرها

  • ارائه کد ملی برای رأی دادن در مرحله دوم کافی نیست/ دستگاه تمام الکترونیک اخذ رأی امکان هک شدن ندارد
  • دستگاه تمام الکترونیک اخذ رای قابل هک شدن نیست
  • جوهری: دستگاه تمام الکترونیک اخذ رأی قابل هک شدن نیست
  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • نسخه درمانی بوعلی سینا برای درمان گرفتگی رگ های قلب + فیلم
  • انتشار نسخه جدید همراه بانک دی؛ «دی‌جت پرو»
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود