Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مجتبی صالح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرضا با بیان اینکه از اول اردیبهشت، چاپ دفترچه بیمه سلامت در همه شعب این بیمه متوقف می‌شود، اظهار داشت: سازمان بیمه سلامت ایران در راستای خدمات بهتر و سریع‌تر به مردم، از اول اردیبهشت ۱۴۰۰ اقدام به کاهش کاربرد دفترچه‌های خدمات درمانی کرده است.

مدیر اداره بیمه سلامت شهرضا با اشاره به لزوم ارتقا و افزایش سرعت خدمات به بیمه‌شدگان بیمه سلامت ایران با اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیک، افزود: هدف سازمان بیمه سلامت ایران این است که در راستای تسهیل در دریافت خدمات بدون دفترچه و حفظ سوابق به صورت الکترونیک طرح نسخه‌نویسی الکترونیک را به گونه‌ای ساماندهی و اجرا کند که دیگر نیازی به استفاده از دفترچه‌های کاغذی نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نحوه دریافت خدمات پزشکی بدون دفترچه درمانی گفت: دفترچه‌هایی که هنوز برگه‌های آن به پایان نرسیده است تا استقرار کامل نسخه الکترونیک و ارائه خدمات سلامت در بستر الکترونیکی معتبر هستند، وقتی به پزشک مراجعه می‌کنید برای احراز هویت کدملی یا دفترچه بیمه قبلی که هنوز برگه دارد، کارت ملی، شناسنامه و یا برگه مشخصات دفترچه باید همراه باشد.

صالح با بیان اینکه پزشک معالج بعد از احراز هویت شما اقدام به ویزیت می‌کند و در صورت لزوم به تجویز دارو و خدمات دیگر می‌پردازد، بیان کرد: در این مرحله نسخه الکترونیک صادر می‌شود و می‌توانید با مدارک هویتی سایر قدم‌های درمانی مانند مراجعه به داروخانه و یا آزمایشگاه را انجام دهید.

مدیر اداره بیمه سلامت شهرضا خاطرنشان کرد: اگر به هر دلیلی پزشک امکان صدور نسخه الکترونیک را نداشت، نسخه کاغذی را صادر می‌کند اما حتماً روی نسخه‌هایی که از پزشک می‌گیرید باید دارای نام و نام خانوادگی، تاریخ ویزیت و کدملی درج شده باشد.

وی با اشاره به اینکه اگر می‌خواهید از برخورداری خود از پوشش بیمه‌ای مطلع شوید، یکی از راه‌های وارد کردن کد دستوری #۱۶۶۶* و یا مراجعه به پورتال اطلاع‌رسانی سازمان بیمه سلامت ایران را انتخاب کنید، اضافه کرد: بیماران خاص مانند سایر بیمه‌شدگان می‌توانند از وضعیت پوشش بیمه‌ای مطلع شوند، این بیماران با پسوند خاص در استعلام‌ها مشخص می شوند و پذیرش نوزادان در بخش بستری تا زمانی که شناسنامه بگیرند تا یک ماه با شناسنامه مادر امکان‌پذیر است.

صالح با اشاره به اینکه اگر نیاز به راهنمایی و پشتیبانی دارید با سامانه مرکز ارتباطات مردمی سازمان بیمه سلامت ایران به شماره ۱۶۶۶ تماس بگیرید، خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح به ویژه در شرایط فعلی علاوه بر افزایش میزان ضریب دقت نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی، صرفه‎‌جویی در مصرف کاغذ، تسریع در امور بیمه شدگان، پرداخت سریع‌تر و بیشتر به پزشکان و مؤسسات، سبب کاهش بار مراجعات بیمه‌شدگان به اداره برای انجام امور بیمه‌گری و جلوگیری از اتلاف وقت و تجمع آنان می‌شود.

انتهای پیام/۶۳۱۰۱/ص۱۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: طرح نسخه نویسی الکترونیک دفترچه های خدمات درمانی بیمه سلامت سازمان بیمه سلامت ایران بیمه شدگان نسخه نویسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۴۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص

محمد ناصحی مدیر عامل سازمان بیمه سلامت در برنامه روز جهانی تالاسمی در خصوص اقدامات صندوق بیماران خاص گفت: درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان بوده و هزینه آنها در بخش های غیر دولتی بر اساس بودجه صندوق بیماران خاص کاهش پیدا کرده است. 

ناصحی ادامه داد: بسته خدمتی جدید در بیمه سلامت از جمله بسته های جدید اوتیسم و کاشت حلزون تحت پوشش صندوق بیماران خاص قرار گرفته است. همچنین خدمات بیماران تالاسمی تحت پوشش صندوق بیماران خاص است. 

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت تاکید کرد: اکنون تولد بیماران تالاسمی ماژور به حداقل و حتی در مواردی به صفر رسیده است.

او گفت: قیمت های جدید پس از دریافت از سازمان غذا و دارو در سامانه بارگذاری خواهد شذ تا بیماران مابه التفاوت قیمت جدید و افزایش یافته را نپردازند. برخی از بیماران نسبت به داروی تولید داخل حساسیت دارند که بیمه سلامت ۹۵ درصد از هزینه های آن را پرداخت می کند. 

ناصحی گفت: شش میلیون و ۶۰۰ هزار بار مراجعه بیماران خاص و صعب العلاج را داشته ایم. بسته خدمتی دندانپزشکی برای ۱۰ بیماری خاص بارگذاری شده و می توانند از این خدمات استفاده کنند.

وی افزود: ۵۳ بیماری خاص و صعب العلاج در سامانه بیمه سلامت بارگذاری شده و هزینه های دارویی و بستری آنها با پوشش بیمه سلامت در راستای اجرای نسخه الکترونیکی و کاهش پرداختی از جیب مردم ، پرداخت می شود.

مدیرعامل بیمه سلامت ادامه داد: بسته های ارائه خدمات حمایتی صندوق بیماران خاص و صعب العلاج شامل تشخیصی، دارویی و توانبخشی غنی بوده و در حال بازبینی هستند و باید خدمات مناسبی برای بیماران ارائه شود و با توجه به اینکه شمار بیماران سه برابر حجم بیماری ها است باید تعداد آنها با ارائه خدمات بهتر و پیشگیری کمتر شود‌.

وی بیان کرد: بیش از ۲ میلیون بیمار نشان دار شده و به دنبال آن هستیم همه بیمه شدگان بتوانند از خدمات صندوق بیماران خاص استفاده کنند و داروهای گران قیمت از جمله سرطانی و اس ام ای تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: انواع بیماری مغزی، روانی مزمن، دیابت، قلبی، سرطان، پارکینسون، صرع، تالاسمی، آسیب های شنوایی شدید، پیوند کلیه، نارسایی کلیه و غیره جزو صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج هستند و به بیماران خدمات ارائه می شود.

ناصحی اظهار داشت: در بخش دارویی بیماران هموفیلی فقط ۵ درصد فرانشیز دریافت می کنند و خدمات تامین اندام مصنوعی مانند قطع عضو دیابت ۲۵ میلیون تومان پرداخت می شود.

مدیرعامل بیمه سلامت داد: انسولین های تزریقی  پر هزینه ترین داروها برای صندوق های بیمه گر بوده و داروی متفورمبن  دیابت پر مصرف تربن دارو برای بیمه ها است. 

وی بیان کرد: بیمه سلامت داروخانه ها را برای ماه اسفند سال گذشته  پرداخت کرده و در حال برنامه ریزی برای پرداخت فروردین هستیم.  بودجه بیمه سلامت افزایش ۶۹ هزار میلیارد تومان برای سال جدید داشته است. 

ناصحی ادامه داد: در بخش بستری سامانه سپاس به صورت الکترونیکی است و بیمه سلامت پرونده ها را برای ارزبابی به دقت رسیدگی می کند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • بیش از۶۰ درصد جمعیت آذربایجان غربی زیر پوشش بیمه سلامت
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ