Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بیمه خدمات درمانی سلامت استان اصفهان با بیان اینکه استان اصفهان جزو آخرین استان‌هایی است که این طرح را اجرا می‌کند، گفت: استان اصفهان حدود ۹ درصد از سامانه نسخه نویسی الکترونیک استفاده داشته و این در حالی است که در استان‌های دیگر در بهترین حالت حدود ۳۵ درصد از این سامانه استفاده شده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حسین بانک در نشست خبری با موضوع نسخه نویسی الکترونیک، اظهار کرد: درصدد هستیم بحث نسخه الکترونیک را در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی اجرایی کنیم تا بسیاری از تخلفات نسخه نویسی الکترونیکی رفع شود و برای آموزش پزشکان و کادر درمان برای اجرای این طرح آموزش‌های لازم را برگزار می‌کنیم تا مشکلات موجود رفع شود و به اهداف این طرح دست یابیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر اساس برنامه ششم توسعه و قوانین ذیربط بحث نسخه الکترونیک را الزامی کرده‌اند و پرداخت مطالبات بیمه‌ای از ابتدای تیرماه منوط به ارسال نسخه الکترونیک است و این درخواست دولت بوده که برای سازمان‌های بیمه‌ای تکلیف شده است.

مدیرکل بیمه خدمات درمانی سلامت استان اصفهان خاطرنشان کرد: در این شرایط و با وجود بحران کرونا ویروس اجرای این طرح زحمت مضاعفی برای بیمارستان‌ها ایجاد کرده اما باید بدانیم که الزام به اجرای این طرح هستیم و قدردان زحمات دانشگاه برای همکاری‌های لازم هستیم.

وی تصریح کرد: در استان اصفهان طرح نسخه نویسی الکترونیک از امسال اجرایی شده و این در حالی است که استان اصفهان جزو آخرین استان‌هایی است که این طرح را اجرا می‌کند، لازم است همکاری‌های کافی در این زمینه صورت بگیرد تا این برنامه پیش برود.

استفاده ۹ درصدی از سامانه نسخه نویسی الکترونیک در استان اصفهان

بانک اظهار کرد: با وجود تمام مشکلات و در انتهای کار به این طرح ورود پیدا کردیم و در کشور استان یکی مانده به آخر در زمینه اجرای این طرح هستیم، استان اصفهان حدود ۹ درصد از سامانه نسخه نویسی الکترونیک استفاده داشته و این در حالی است که در استان‌های دیگر در بهترین حالت حدود ۳۵ درصد از این سامانه استفاده شده است، روز به روز شاهد افزایش استفاده از این سامانه در استان هستیم.

بانک با بیان اینکه انجام این طرح برای اکثر پزشکان سخت بوده است، اضافه کرد: درخواست کردیم تا مشکلات موجود حل شود و الزام ورود پسوردها از طرف پزشکان به کد ملی آنها تغییر یابد تا ایرادات ورود به سامانه تا حدودی حل شود و پزشکان کمتر دچار مشکل شوند، مشکلات دیگر نیز در حال حل شدن است.

از مهرماه پرداخت‌های بیمه‌ای دیگر کاغذی نخواهد بود

وی ادامه داد: بیمه‌های تکمیلی از سازمان‌های بیمه‌ای سلامت و نیروهای مسلح نیز به این طرح ورود کردند تا مشکلات بیمه‌های تکمیلی نیز رفع شود و بیماران بتوانند خدمات تکمیلی را دریافت کنند. پنل نسخه نویسی الکترونیک به بیمارستان‌ها آموزش داده شده و از مهرماه پرداخت‌های بیمه‌ای دیگر کاغذی نخواهد بود و الزاماً با اجرای این طرح پرداخت‌های بیمه‌ای صورت می‌گیرد.

وی در خصوص بیمارانی که تحت پوشش بیمه نیستند، افزود: برخی از ایرانی‌ها و غیرایرانی ها بیمه نیستند و اگر بیمه نباشند صرفاً تمام خدمات درمانی آنها با تعرفه آزاد حساب خواهد شد اما اگر بیمه باشند ایرانی‌ها با کد ملی و اتباع با کد اتباع می‌توانند در طرح نسخه نویسی الکترونیک از خدمات درمانی برخوردار شوند، برخی از افراد مجهول الهویه که تحت پوشش بهزیستی هستند نیز خدمات لازم را دریافت خواهند کرد.

به گزارش ایمنا، در این نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و رؤسای بیمارستان‌ها و مراکز آموزشی-درمانی استان به صورت مجازی حضور داشتند.

کد خبر 500242

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سامانه نسخه نویسی الکترونیک حسین بانک پرداخت های بیمه ای پرداخت مطالبات بیمه ای شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نسخه نویسی الکترونیک اجرای این طرح بیمارستان ها خدمات درمانی استان اصفهان بیمه ای ۹ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۳۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۸۰ میلیون بیمه نامه

امتداد - طبق گزارش بیمه مرکزی از عملکرد ۱۲ ماهه بازار بیمه در سال گذشته معادل ۷۹.۸ میلیون فقره بیمه نامه صادر شده که سه رشته بیمه درمان، بدنه اتومبیل و شخص ثالث در صدر نسبت خسارات پرداختی قرار دارند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، اخیرا آمار اولیه عملکرد بازار بیمه در سال ۱۴۰۲ را بر اساس ارقام خود اظهاری شرکت‌های بیمه در سامانه سنهاب منتشر کرده است.

بر اساس این گزارش، حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی در سال ۱۴۰۲ به ترتیب حدود ۲۷۹ و ۱۶۲.۸ همت (هزار میلیارد تومان) بوده که در قیاس با مدت مشابه در سال گذشته آن یعنی (۱۴۰۱) به ترتیب ۵۹ و ۶۱.۴ درصد رشد داشته است.

صدور نزدیک به ۸۰ میلیون بیمه نامه

همچنین تعداد بیمه نامه صادر شده در سال ۱۴۰۲ تعداد ۷۹.۸ میلیون فقره بوده که در قیاس با مدت مشابه آن در سال قبل، ۷.۴ درصد رشد داشته است.

تعداد خسارات پرداختی در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟

تعداد خسارت پرداختی بیمه در این گزارش ۷۴.۳ میلیون فقره ذکر شده که در قیاس با مدت مشابه سال قبل خود ۶.۵ درصد افزایش را تجربه کرده است.

همچنین، میزان نسبت خسارت بازار با ۰.۹ واحد افزایش در مقایسه با سال قبل به ۵۸.۴ درصد رسیده است. البته در محاسبه این نسبت (خسارت)، مبالغ خسارت‌های معوق، ذخایر حق‌بیمه، کارمزد شبکه فروش و هزینه‌های اداری- عمومی شرکت‌های بیمه در نظر گرفته نمی‌شود.

نسبت خسارات کدام رشته‌های بیمه بیشتر است؟

بر اساس این گزارش، رشته درمان با ۷۳.۸ درصد، رشته بدنه اتومبیل با ۷۳.۵ درصد و رشته بیمه شخص ثالث-مازاد با ۷۰.۴ درصد، بالاترین سهم نسبت خسارت رشته‌های بیمه در بازار بیمه در قیاس با میانگین نسبت خسارت این بازار (۵۸.۴) به خود اختصاص داده‌اند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • صدور ۲۸ میلیون بیمه‌نامه شخص ثالت در سال گذشته
  • بیمه محصولات زراعی در لرستان ۲۲ درصد افزایش پیدا کرد
  • ۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند
  • هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • صدور ۸۰ میلیون بیمه نامه
  • افراد دارای دو نسخه از یک ژن پرخطر زمینه ژنتیکی ابتلا به آلزایمر را دارند
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • ارائه خدمات الکترونیک « ۷ در ۲۴ » به شهروندان اصفهان + فیلم
  • طرح ممنوعیت ورود موتورسیکلت به بازار اصفهان اجرا شد
  • ۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود